4a JORNADA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TARDOR

4a JORNADA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TARDOR

Dissabte 12-11 a Serrahima 4a JORNADA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TARDOR

Jornada de gran participació d’atletes de sub10 a sub16, en diferents modalitats, proves individuals de velocitat, marxa, salt de llargada, llançament de martell i relleus.

Dissabte vam gaudir d’un fantàstic dia solejat, on els nostres atletes van fer algunes de les proves que aniran repetint i millorant en tècnica i temps durant la temporada. Estem convençuts que amb el seu esforç i il·lusió arribaran les millores.

Hem de destacar la gran participació, un total de 32 atletes de les categories de sub10 a sub16, en una jornada, on a part de fer esport es van divertir relacionant-se amb altres nois i noies. Volem també agrair la participació d’Irene que sense trobar-se bé va acabar fent la prova de relleu pels seus companys i desitjar la millora de David que durant la carrera va patir una lesió.

Per finalitzar, felicitem Biel Elvira i Hugo Cuenca pels seus segons llocs en 3000 Marxa i 60m Ll, respectivament

Participants: Nico Leal, Miguel Angel Gonzalez, Aaron Calvo, Hugo Cuenca, Miguel Angel Gonzalez, Jorge Ortigosa, Rafael Sainz, Joel Nieto, David Ibañez, Arnau Picazo, Biel Elvira, Denis Sanchez, Francisco Fras, Natalia Saez, Nora Hernandez, Marina Coca, Laura Llorente, Irene Romero, Nora Rius, Beatriz Gallardo, Txell Diaz, Gabriela Laparra, Adaugo Oleh, Paula Sanchez, Blanca Sainz, Ariadna Jaen, Elena Laparra, Julia Pedraza, Leire Jimenez, Alicia Sainz, Claudia Rubio, Carla Garcia

 

4a Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor
facebook
instagram
youtube