CURSA POPULAR VILADECANS 2023

CURSA POPULAR VILADECANS 2023

TRET DE SORTIDA A LA NOVA TEMPORADA 2023/24

El passat 11-09-2023 Vam organilitzar, juntament amb Castelló Esports i l’Ajuntament de Viladecans la XXIII Edició de la Cursa Popular de Viladecans.

CLIQUEU PER VEURE LA GALERIA DE FOTOS

L’11 de setembre es va celebrar la 23 a. Edició de la Cursa Popular de Viladecans, una cursa que organitzem des del Club d’Atletisme Viladecans amb la que podem dir que retornem a la feina. Com tots els inicis són dates complicades, venim del període vacacional i de segur la majoria no estem en les millors condicions físiques, però és una bona manera de posar-se les piles.

Aquest any hem hagut de modificar el circuit tradicional per motius de seguretat vial/civil, sortint des de la plaça de l’Ajuntament, sortida més estreta i que obligava els corredors a vigilar en els girs pels carrerons del centre, que ha tingut la seva part bonica en poder-los animar de ben a prop.

Com sempre només podem agrair la participació en els protagonistes “els corredors”, als ja coneguts i nous voluntaris que fan possible aquesta carrera, a les empreses col·laboradores oferint els seus productes, als fotògrafs que immortalitzen el moment… A TOTS, Esperem que hagi estat un gran dia per vosaltres i ens tornem a trobar l’any que ve… i si no ha estat així, les nostres disculpes, sempre treballem per millorar.

GRÀCIES!!!

facebook
instagram
youtube