pista coberta Sabadell

pista coberta Sabadell

Dissabte 11 i diumenge 12 de febrer a Sabadell

Control Sub 18-20 en pista coberta. Participant: Eloy Peñafiel. Trofeu Sabadell de Promoció en pista coberta (9è Memorial Natàlia Amiel). Participants: Lucia Criado i Maria Del Ama. Campionat de Catalunya de Marxa en pista coberta (Sub 12-14-16-18-20). Participants: Rafael Sainz, Nahuel Urcola, Biel Elvira, Blanca Sainz, Claudia Rubio, Mar Calvo, Carla Garcia.

Dissabte l’Eloy Peñafiel (SUB20) va participar per primer cop a pista coberta, fent molt bona actuació en el 60MLL (7.90) i en el 200MLL (26.51).

Al 9è Memorial Natàlia Amiel, vam tenir com a representants classificades a la petita Lucia Criado (SUB8) i la Maria Del Ama (SUB12), aquesta última aconseguint ficar-se a la final i quedar la 2à classificada del Trofeu.

I al Campionat de Catalunya de Marxa, hem de tornar a felicitar el Nahuel Urcola, que ha quedat 3r. en la seva prova de 2000 marxa i com no, animar que continuïn treballant i competint a la resta de participants, Rafael Sainz, Biel Elvira, Blanca Sainz, Claudia Rubio, Mar Calvo, Carla Garcia. També es van donar els premis per equips del campionat de Catalunya de marxa en ruta de promoció, on l’equip femení SUB16 va recollir el primer premi i el grup femení de SUB10 va recollir el segon (recollit pel Rafael Sainz com a representant del grup ausent).

CLIQUEU PER VEURE MÉS FOTOS

SONY DSC

facebook
instagram
youtube