La Sansi de Viladecans 5km i kids

La Sansi de Viladecans 5km i kids

Diumenge 11-12 a Viladecans

Cursa de La Sansi amb participació d’adults (5kms) i nens (800 i 400m). Participants: David Sainz, Sergi Leal, David Segura, Ana Horno, Hugo Cuenca, Álvaro Segura, Francisco Fras, Jorge Ortigosa, Erik González, Gabriela Laparra, Beatriz Gallardo, Judith Castillo, Ainhoa Galindo, Sara Juan, Diego Segura i Jon Ortigosa (inscrits com a grup C.A. Viladecans).

La Sansi de Viladecans, destacada en els últims anys per ser una de les proves de 5kms més ràpides, s’ha disputat aquest diumenge i no podia fallar la nostra representació, tant en la cursa de 5kms. com las dels nens. En la categoria de 5kms. destaquem la primera posició com a atleta local de David Sainz, fent un temps de 16:53, seguits han anat creuant la meta els seus companys Sergi Leal 17:16, David Segura 21:39, Hugo Cuenca 21:41 i Alvaro Segura 22:28 i l’única dona del club l’Ana Horno 29:50.

A les proves d’Olímpics (2009-2022) han participat (inscrits com a C.A. Viladecans) Francisco Fras (2n classificat), Jorge Ortigosa, Erik González, Gabriela Laparra, Beatriz Gallardo, Judith Castillo, Ainhoa Galindo, Sara Juan, Diego Segura i Jon Ortigosa.

La Sansi Viladecans
facebook
instagram
youtube